MEDICINA INTERNA

Serviciul de medicină internă este preocupat de diagnosticarea unor boli medicale complexe ale sistemelor interne ale corpului, precum cele care afectează inima, plămânii, stomacul, ficatul, rinichii, sângele și hormonii.

Dacă animalul dumneavoastra de companie suferă de probleme clinice care nu sunt evident (chirurgicale, dermatologice), acestea pot fi tratate de catre medici nostri de medicină internă. Aceste afecțiuni includ vărsături, diaree, stare generală de rău, scădere în greutate sau creștera in greutate, anemie și febră.

Odată ce diagnosticam de ce boala/afectiune sufera animalul dumneavoastra de companie, putem discuta opțiunile de tratament si sa adoptam un plan de tratament adaptat nevoilor individuale ale animalului dumneavoastra

În mod obișnuit, după o consultatie clinica initiala, un pacient va fi supus unor investigații ulterioare, cum ar fi teste de sânge, radiografii, ecografie sau endoscopie. După teste, dacă nu este necesar un tratament imediat, animalul poate merge acasă pentru a aștepta rezultate.