ANESTEZIE

La Clinica veterinara Health-Vet intervenitiile chirughicale se efectuaza sub anestezie inhaloatorie

Dacă animalul dvs. este supus unei investigații clinice de diagnostic sau unui tratament (interventie chirurghicala ), este posibil să fie nevoie de un anumit tip de anestezie (sedare si ameliorarea durerii). Metoda de anestezie utilizata va fi în funcție de nevoile individuale ale fiecarui pacient.

La Health-Vet inainte de efecturea anesteziei și a intervențiilor chirurgicale noi vom efectuata analize de sange preoperatori (biochimie,hematologie,gaze si electroliti,analize de urina), examinare clinica, examne cardilogic (ekg si ecografie cardiaca daca este nevoie)

“Rolul examinarii clinice in anestezia veterinară este de a oferi îngrijiri perioperative individualizate pentru fiecare animal. Aceasta implică o evaluarea a riscurilor, stabilizarea pacinetului, selecția adecvată a medicamentelor și monitorizarea strictă în timpul anesteziei și recuperării. De asemenea, postoperator trebuie folosita in permanentă terapia cu fluide și gestionata terapia durerii pe parcursul perioadei de spitalizare a animalului. Aceasta abordare face ca anestezia si chirurgia sa fie sigure, fara durere si  fara axietate ”

Folosim o mare varietate de medicamente și diferite tehnici analgezice, cum ar fi analgezia epidurală și blocurile anestezice locale și regionale, pentru a oferi o ameliorare optimă a durerii pentru animalul dumneavoastră de companie.

Folosim o gamă largă de echipamente de monitorizare anestezică, adaptate fiecărui pacient, cun ar fi: electrocardiografia, pulsoximetru, capnografie, monitorizare gaze inspirate, temperature corpului, monitorizarea tensiunii arteriale invazive și neinvazive, monitorizarea presiunii venoase centrale.